Monday, August 17, 2009

Parcel

Aha...dah smpi parcel ibu kat tuan yg empunya diri yea...

Sepatutnye n3 nih kene post 2minggu lepas! Tapi saje nak wat surprise kat owg yg bertuah itew....

Ibu nengok sume kekawan asik buat kontes...tapi ibu nih tak pandai lak nak berkontes2 tu...Jadi, ibu pon buat ar Surprise Gift For Ramadhan.... Buat Lucky Draw utk kekawan yg link ngan blog ibu!

Jenuh gak ar nak suruh si kenik acu tu wat cabutan! Mula tu... acu genggam punya la byk! (wuish..mau botak ibu dia nak antar adiah).

At last dpt gak ar nama blog yg bertuah tu...Tak len dan tak bukan.... d lucky blogger berpihak kat My Little Kitchen.... Tahniah yea ijan! (rezeki bb kat dlm tu...n kebetulan lak yea smpi brg tu besday ijan, so kak fae nak wish skali lah yea...Hepi Belated Besday, hehe mcm tau2 je besday ijan!).

Kekawan sume jgn marah yea...sbb mmg lucky draw nih, ibu x announce pon! kang x la jadik surprise gift for ramadhan... yea tak? lagipon x perlukan penyertaan... hehehehe... senangkan!

DIKESEMPATAN NI GAK, IBU NAK UCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN YG BAKAL MENJELMA X BAPE ARI LAGI... BULAN YG PENUH KEMULIAAN & KEBERKATAN... INSYAALLAH SEMOGA KITE SUME DPT MENJALANI IBADAH PUASA DGN SEBAIK MUNGKIN & DITERIMA OLEHNYA, AMINN. MOHON AMPUN MAAF DARI IBU SEKELUARGA...

5 comments:

ikiqzana said...

sis.. salam menyambut ramadan jugak dari zana... semoga sis siht sejahtera sekeluarga disana...

salam kenal dari zana.. keep in touch ye...

blogresipi said...

Salam Kak Fae... time kasih banyak2 utk hadiah2 tu... rezeki baby lah tue kot.ehehe... kebetulan lak besday kite... kire tompang sekaki la. :p akak, nanti baby besar cikit leh kite guna mould telor tue kasik baby.. mesti die suke... :)

ain said...

bagus idea fae. surprise gitu!! lg best bila ijan yg dapat the lucky draw on her bday. mmg really a surprising!

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN UTK FAE SEKELUARGA JUGA!!!

CikMin said...

selamat menyambut ramadhan tuk k.fae sekeluarga...ini mmg betoi2 suprise kan..cikmin ada gak wat kontes...ada rasa nak juin x...hiks...

hana said...

laaaaa gtu ker alkisahnyerr!!! hihihi pandai la k.fae nih wat surprise! sib baik ijan tk terberanak ms dpt parcel tuh! hihihi...

Scenery