Thursday, August 6, 2009

Mudah

Ibu masak simple je utk lunch.... anak2 je yg nak makan.

Petang nnt kita pikior len la.... nak masak apa utk dinner merangkap berbuka pose...

Ok, lunch anak2, ibu cuma buatkan Ayam Goreng & Miso je...Deyrang nih kalo dah ada ayam goreng kira dah cukup menu deyrang tu...hehe, mudah keje ibu! Miso tu pulak saje je nak kasik ada kuah jugak untuk deyrang. Sian la pulak anak2 ibu nak makan nasi kosong ngan ayam goreng je! tercekik la pulak kang....

4 comments:

Yanti Suhaini Binti Ibrahim said...

huhu terliur nya laa.. walaupun simple, sbb tgh lapar (puasa)..

ain said...

tullah fae...tgh2 posa ni, msk yg simple2 pun mcm seeedddaaappp sgt. ain ari ni buat lontong ngan ayam masak merah. tup2.. mak dr kg call nak dtg umah..nak buka sama2. yg best dia bawakkan ain pisang msk lemak. yeeehaaaa!!!!!

psst...fae tgh buat pojek aper utk raye..??? share boleh..???

blogresipi said...

Miso sup tuh kat sini ade gak yg instant dlm paket... tak tau bile nak try.. tgk akak punye nie cam best plak....

Fa'e said...

aini - mmg...yg simple pon tergoda jugak kalo time puasa nie...

ain - aah la ain... masak simple ni, keje pon senang....

ijan - eh! kat sana pon ade jual miso gak yea? hehe... bagus utk kesihatan...kat cni dah jd masakan wajib utk owg japang!

Scenery