Sunday, August 2, 2009

Mempelbagai Guna

Tengok ar... ibu nih slalu suke memandai kan? Sebenornye yudetama-gokko (egg mould) tapi ibu saje mempelbagaigunakan...

Jadik ar jelly mould pulak! Tara....Ichigo Jelly pelbagai rupa....(sakana, usagi, kuma, hoshi, kuruma... - ikan, arnab, beruang, bintang, kereta...)

Yang ni pulak, anak dara ibu yg acik tu punye keje... nak jugak letak susu kat atas jelly tu... kerei katanya... last2 ibu jugak yg kena abihkan susu tu, dia nak makan jelly je! hahaha...acik oi acik!

8 comments:

blogresipi said...

comelnya jelly-jelly tu kak fae..kita suke sangat. :)

ain said...

kretif..memang fae kretif!

FiDa@aMiDa said...

kreatif dan cantiklah kak fae buat jelly tu

c-idah said...

kak...idah ada permintaan nie..

leh x akk bg cara2 nk wat..
idah pernah wat,
tp xjdlah kak..

Fa'e said...

minna san - arigatou2... hehe! mould tu yg buat nmpk comei...nak buat jelly tu senang bangat! gune yg ready made je idah, cuma add gula & air je...semudah A,B,C hehe...

c-idah said...

tp idah wat xjd la kak..
bli yg ready made la tu..

akk guna jenama ape ek?

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

蛋餅不加蔥Amber said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Scenery