Tuesday, February 16, 2010

Happy Birthday Along

Along yang sensitip orangnya....

Alhamdulillah hari ni along, Muhammad Amirul Hazim dah berusia 9thn... Ibu, abah, alang, acik & acu doakan semoga along dipanjangkan umur, murah rezeki, diberkati & dirahmati Allah swt, hidup berbahagia dunia akhirat & menjadi anak sholeh penyejuk hati ibu abah... & juga jadik contoh terbaik untuk adik2, amin.

Pejam celik, pejam celik anak ibu yang sulong ni dah 9thn yea.... kejap je masa berlalu! Rasanya mcm baru lagi along dok belajar bertateh....hehehe, ngarut je ibu nie!

Choco Sponge Cake

Ibu tak masak special apa pon! Along cuma minta ibu buatkan kek je utk otanjyoubi dia.... bagus anak ibu nie... sgt memahami ibu dia yang memang tak tau nak masak apa!.... hahaha. Kita layan kek je la....

Yummy!!!

4 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Belated Birthday wishes to Along! Whoa so lucky dpt Mummy yang boleh buatkan kek besday tuh! :)

Akak, silakan ambik awards dari love ye kak! :D

ain said...

happy 9th bday to along!!! auntie doakan semoga along membesar jd anak yg soleh dan bahagia dunia dn akhirat!!!

psst...nak sikit kek!! nmpak soooo sedap!!!

eynda said...

Happy belated birthday to along...

openid said...

Salam Kak Fae,
Selamat Hari Lahir Along... dah besar dah anak teruna kak fae ni ye.. hensem lak tue.. mujur kite takde anak dara.kalo tak buleh cop.hehehe... terbalik pulak. apepun, semoga Along terus membesar dengan sihat dan berjaya dunia dan akhirat..amin :)
Ijan

Scenery