Sunday, July 5, 2009

Acu dah 2sai

Alhamdulillah, arini ibu sekeluarga sambut besday acu secara ala kadar jea...x de apa yg special, just buat Kek Cokelat dengan deco yg tersangat la simple! Bukan apa, malas nak dok kat dapur lama2...panassss sgt! (hehehe...kalo dah malas tu...mcm2 alasannya). Maap la x sempat nak amik gmbor kek tu ar...anak2 dah x sabar nak ngap! 2 tahun lepas pada tanggal 5 Julai, lahirlah anak ke 5 ibu...baby girl yang diberi nama Nur Awfiyah Hamizah. Macam2 cerita suka duka yg ibu sekeluarga lalui...dan alhamdulillah, akhirnya acu membesar dengan sihat & cerdas. Ibu bersyukur dengan anugerah yg diberi olehNya. InsyaAllah ibu sentiasa berdoa agar ibu dapat menjalankan tanggungjawab & amanah yg diberikan dengan sebaik & seikhlas yang mungkin....aminn.

7 comments:

eynda said...

Happy Birthday to Acu....moga menjadi anak yg soleh... :-)

Liyana Safra Zaabar said...

otanjoubi omedetou..

blogresipi said...

Happy birthday Acu.. comel jer dia.. tak sabar tue nak potong kek :)

nadia said...

wah2 cptnye besar..teringt mase lahir dulu kecikk sgt..alhamdulillah..otanjoubi omedetou..

akhis said...

~comey acu senyum cam malu2 excited
~hehehe

Fa'e said...

arigatou atas kesudian kalian memberi ucapan utk acu...

ain said...

happy 2nd bday utk acu comel. semoga acu akan jd anak kebanggaan ayah ibu. dan semoga sentiasa di rahmati Allah.

psst..anak akak honey baru je bday yg ke 2 gak. 2nd july tu hari. tp x celebrate apa2 pun....mak dia x reti buat kek...hehehe.

Scenery