Wednesday, March 17, 2010

Makan Sempoi

Hohoho....jom kita makan sempoi je....xmasak nasi pon! kita makan Bihun Bakso je la.... Aritu dah buat Mee Bakso, resipi leh intai kat SINI yea.... Kali nie kita tukaq bihun pulak! Sedapp wooo... makan time cuaca sejuk nie...

Sekarang ni cuaca tak menentu la... dah masuk Haru (spring season) tapi dok trasa sejukkk banget! Kadang tu hujan semedang... kadang tu sunny day cantik je tp angin punya la kuat... kadang tu pulok mendung sokmo!

Sepanjang jalan kat parking area depan umah ibu nie, pokok sakura dah mula malu2 tunjukkan tunasnya... ahah... 2 -3 minggu lagi mau berkemutih je la ngan bunga sakura.... sukenya... buat kali terakhir nak tgk bunga sakura! InsyaAllah....

1 comment:

openid said...

Salam Kak Fae,

Akak sihat?lama tak sempat datang mengintai dapur akak ni... sibuk melayan tetamu.hehe... komputer pon asik kena booked je. :D

Sedap bakso tue...siap ada ball ball lagi :)

Ijan

Scenery