Tuesday, December 15, 2009

Juadah...

Nie la antara juadah yang sempat ibu sediakan untuk kenduri bersempena alang naik Quran tu!

Hah, tengok ar... siap ngan periuk2 dok atas meja! kihkihkih... camni la kenduri kat perantauan! Takde bekas besau... terpaksa la ngan periuk2 hidang kat tetamu... huhuhu

Nasi Minyak + Ayam Masak Rendang Berkuah + Jelatah Timun

Mee Hailam

Nasi Impit + Kuah Kacang

Karipap Daging

Kek Cokelat

9 comments:

ain said...

banyak tu!!! sedap2 pulak!! semua fae buat ke..??? saluteee!!!!

E-na Zarina said...

Tahniah utk alang dah naik Quran, dan utk ibu dia jugak sbgai tok guru...
Banyaknya menu kak...mcm2 ada! Sedap2 lak tu..Akak msak sensorang ke? respek aaaaa!!!!

MamaFaMi said...

Tabik spring kat ibu sebab masak bukan main banyak lagi hidangan untuk kenduri!

Tahniah buat Alang...

Am-flora said...

bnyk nyer tu..! terror gak ya brsilat kat dapor? penuh meja tu.. dpt numpang semangkuk bestnya tu! he..he..

HaSue said...

Tahniah buat Alang yer..mesti bangga ibu n ayah.. :)

Banyak akak masak ek...periuk pun periuk la kak..janji yg dalamnya tuh sedap..hehe

LOVE2COOK said...

Whoa...macam macam ada!!! Besnya klu dapat makan bersama nih! hehex ;))

PUTERA2PUTERI said...

alhamdulilah alang dah naik quran no....baguih2...wah akak menu tu leh abis ke...klu x pos la mai penang ckit...sedap2 lak tu....

blogresipi.com said...

Salam Kak Fae,
Tahniah Alang dah naik Quran... siap ibu buat kenduri makan nasi minyak lagik. sampai ati tak jemput aii taww!hehee

Sueozana said...

Important:
Salam.
Kepada semua follower Kak Sue (Sueozana- blog Colours of Life);Di atas ada disertakan link baru kak sue. Maaf kerana blog lama mempunyai masalah teknikal. Jadi, kak sue terpaksa berpindah ke tapak blog baru seperti link di bawah(pos lama juga telah berpindah ke blog baru)
tq.wslm

http://thecoloursofmylife-sue.blogspot.com

Scenery