Thursday, January 21, 2010

Along punye citer

Ni along punye citer ar... dia nak buat rensyu (latihan) untuk ringo kawamuki taikai (acara kopek apple) kat skul... dia minta abah belikan ringo, so melambak la ringo kat dlm esbok tu... sampaikan dah muak nak makan camtu aje!

Last2 ibu buat Apple Pie je la jawabnya... Alhamdulillah, abis juga ringo tu sume!

Selalu gak la ibu buat apple pie nih... anak2 memang suke bangat! Bukan kata anak... sekali ngan ibu abah pon mmg sukak! hehehe.... Resipi leh jenguk kat Sini ekk!

8 comments:

E-na Zarina said...

Cantiknya epal pai k.fae tu...suke sgt E-na tgk...mmg comeeiii!!!

JMR said...

peberet JMR tu..apple pie sedap..hehehe..meh cikit..

ikiqzana said...

nmpk menyelerakkn jugak fae.. sedap2.

ain said...

apple pie..hmmm...sedapppp!!! so far mkn apple pie mcdonald aje.hihi

emilia said...

cantikla pie ni k.fae..kne bljr lgi ni saya buat kulitnyer tu msih fail

eynda said...

Rajinnyer buat apple pie...eynda bab dessert memang tak reti hehe..

blogresipi.com said...

Cantik sungguh ringgo pie kak fae tue... hehhe.. ringo gak kite pon. Makan ngan aiskrim vanilla lagi syok nie.. hmm, ada saja nk tambah kalori.hahahah :D

♥LOVE2COOK♥ said...

Whoa cantiknya apple pie akak nih! Uish uish, tergoda Love.

Scenery