Monday, November 2, 2009

Semalam

Nih semalamnye menu minum petang ibu sekeluarga... Dok menjelajah serata dunia... nampak kat 2-3 umah kekawan dok buat chicken paratha roll @ roti canai gulung... emmm... teruja jugak la ibu!

Apa lagi, tengok dalam lemari esbok tu ada lagi... tapi bukan roti canai ar, yang ada instant capati je... ok la lebih kurang gak kan! Ibu pon dengan segera mcm masak mee segera tuuu.... kuarkan instant capati tu, sambil dok defrost tuu... tangan rancak dok menari dengan ubi, bawang, daging, cili & segala makneka...

Meat Capati Roll

Aha, siap intinye... Goreng capati & gulungkan ngan inti tu dan juga timun.... Siap!

Makan time.... jemput semua, kita makan Meat Capati Roll cicah ngan Mayonis + Sos Cili .... Sedappp....sehingga menjilat jari... sampaikan tak perasan owg snap gambo! hahaha....

4 comments:

ikiqzana said...

wah nmpk sedap tu.. harus cuba...

indahhouse said...

salam kak fae,
bila la saya nak wat capati roll nih..
p/s: mitak 1 gulung bole kak?hihi

ain said...

wahhh...sedap ni. kat umah ada gak instant roti canai. ada gak rendang. boleh try nanti ni.

E-na Zarina said...

sedap mkn sejuk2 ni kan k.fa'e

Scenery