Friday, November 6, 2009

Dot...dot....????

Mr hb masih kat tokyo lagiii....esok baru kelik! Bos xde... dok ngan anak2, alamatnye makan pon syimpel2 je ler... uish...

Okes... ni menu sarap kitaorg, Sausage Roll wif Salad Mayo. Slice bread tu dok terbiar 2-3 ari dah! Sebelom terjadi apa2 yg x diingini, hehehe... PEMBAZIRAN.... baik kita olah jadi mende yg sedappp dimakan! emm.........

5 comments:

ain said...

ni fav anak2 ain gak ni. dh 2 3 kali buat cuma maleh nak mausk blog!! senang dan sedap kan!

Am-flora said...

sedapnya...kite lak mmg suka loti2 cam ni, suka buat roti tapi x larat sbb blum ada bm lagi!

blogresipi said...

MAcam kak Am, kite pon malas nak meloti pasal takde BM.hehee..

indahhouse said...

Salam kak,
hihi. ingat apa dot dot...
takpe, kita abeskan yg mana dlm magic box aka peti ais...

MamaFaMi said...

Mama pun sama, kalau cik abang tak balik makan, mulalah mengelat masak berat-berat. Selalunya ikut selera Syahmi je. Siang memang makan nasi, malam lak.. burger ke sosej ke.. yang ringkas ringkas. Ini dia dah cakap, tomorrow can I have Coney Dog please! Kan senang, dah hantar order request! Hahaha...

Scenery