Monday, November 9, 2009

Lama...

Ish..ish...ibu nie! pelupa betoi owgnye... Last week nengok kat umah Hana, baru la hengat yg kat umah nie dh berkurun lama mr hb belikan tp buat khazanah je kat dlm gobok tu...

Ibu pon wat la Sweet Raisin Bun nie... sekali ngadap je ngan anak2 ibu... mcm ikan kelaparan... hehehe. Sebenornye deyrang tertarik ngan rupa paras bun tu! Merebut2 nak hatto la (heart)... nak ohana la (bunga)... ibu cuma sempat merasa sekeping je... huwwwaaa...

Mcm yg diwar2kan oleh cik hana kita... sesape yg berkenan kat bekas tu leh ar gi shopping kat online shop MyR... tokey kita tu sentiasa mengalu2kan... ye tak yani? hehehe... tp sori la yani yea... yg k fae nih, purezentou dr mr hb, beli kat cni je...

4 comments:

E-na Zarina said...

x sempat nak rasa...

ain said...

memang cantikkk!!!

Am-flora said...

cntiknya roti munge2 & love tu..x usah budak2 mak budak pun suka! tapi kita x de benda2 tu so nengok jelah...

blogresipi said...

Ala comey comey nye mould die.. laju le buda2 makan roti pon cantik2... :)

Scenery