Tuesday, May 19, 2009

Pau Mengepau

Alhamdulillah dah terhasil kueh pau ibu....bukan setakat terhasil je, tapi dah licin pon! hahahah.... Semalam dok rajin menjegah dari rumah ke rumah, tup2 terjatuh hati masakan kat rumah Dr Ina.

Apalagi, maka ibupon merajinkan la diri ini buat kueh pau yang dah agak lama jugak laa ibu tak buat! Tapi ibu buat Kueh Pau Sekaya sbbnya kacang merah out of stok la pulak! 

5 comments:

ain said...

gebunya fa'e!!!!nak mintak dah abis pulakk!!

inahar ali said...

waahh..fae! dh sampai ke jopun haa pau nih!! kira arini kenyang makan pau je laa ek!!hehe..

Fa'e said...

ain - sori la dah abih! kalo tak, leh jemput makan sama...hahaha

inahar - aah la kak ina, saya request antar pakai courier sebis lagi...tu pasal cepat je sampai jopun ni..hahaha. mmg dah kekenyangan dengan pau yg montok lagi gebu gitu...sampaikan tak makan malam dah...

lie_nurulz said...

menjadi sungguh tgn akak buat kuih..
gebu je nampak paunya..
hmmm..lapo...;)

Fa'e said...

nurul - xde menjadi nye, kekadang 2 xjadik gak! byk try & error je...blajar dr kesilapn yg dibuat sendirik... hikhik...

Scenery