Tuesday, June 16, 2009

Demam Korean Drama

Ibu terkena "demam Korean Drama" lagik! Makanya ibu malas nak masak. Asik nak layan korean drama je,ibu pon masak simple. Tara...jadik la Bubur Lambuk @ Bubur Ayam @ Bubur Kanji ibu's style.

Tapi ada lak request dari anak2 ibu...deyrang nak puding la pulak! Nak tak nak, kena jugak la wat kan puding tuk anak2 ibu nie...kang deyrang balik skoll mesti cari nyer...hehehe, sib baik takde request dr big bos... Ni hah! jadik la Puding Koktail

5 comments:

ain said...

betul lah fae...kalu dah melekat dpn tv tengok citer korea, alamat dapur susah le nak berasap. kalau berasap pun...asapnya sepoi2 bahasa aje.hihi

ticnube said...

ape mende tuh cam sweet jer..alahhh nak ke jepun..klu kesana...leh tlg tunjuk jln erk..heheh..:P

akhis said...

~acik tgk ct ape?
~da tgk boys over flowers version korea?
~kita ade belu dvd tapi xtgk lagi..
~cuma tgk yg jepun jer..
~matsumoto jun berlakon..

Fa'e said...

ain - ha3, tu la pasal...susah betul nak bangun kalo dah mula ngadap citer yg kite minat, xsabo nak tau endingnya...kekdang hb pon boring ngan kite...he3 sbb wat endah xendah je kat dia, mau xnye...dia tanya apa semua kite main angguk je tanpa faham apa yg ditanya...hahaha...camne nak jadik isteri sholehah ni...emmm

ticnube - meh le jln cni..mmg boleh...akk tunjuk kan jln je la, muahahah!

akhis - acik tgk citer boys over flower la..aah versi korea, xtau lak ada versi jepun gaks! hahaha...tapi mmg best citer tu nak2 time deyrang suke gaduh2 tu, trasa cam nak jadik remaja balik gitu...

dotblogspotdotkom said...

bubur lambuk... emmm tak lama lagi nak puasa dah..alahaiii teringat makan bubur lambuk..huhuhu

Scenery