Friday, November 19, 2010

Salam Bersiaran Kembali....

Assalamualaikum wbt & salam 1 Malaysia.

Pertama sekali ibu mohon beribu2 kemaafan & terima kasih kepada semua sahabat2 blogger ibu yang setia berkunjung ke sini tapi xde updated apa2 pon! (miss u ol my dear blogger frens...)

Dah lame rasenye umah persinggahan ibu nie tak berpenghuni... BZ yang teramat sgt! Sejak balik dr nihon bulan Jun lepas smpi la skrg nie bz manjang! Apa yg bz nye pon ntah la... huhuhu...

InsyaAllah lepas nie kalo ada kelapangan & tiada kekangan keja yg melambak boleh la ibu bergiat aktif semula.... (haha... betoi ka ibu nie).

Jya ne...wassalam

8 comments:

hana said...

salam aidil adha wat kak.fae skluarga... rinduuuuu sgt sama akak! tak angin tak ribut, tau tau kok dah kat mesia.. tuh pong tanya ngan meh jah siam tuh.. huhuuu.... ppon arap leh kacau2 akak lg pas nih... jgn tinggal dakuu... hihihi

Lia said...

Salam akak....lamanya tak berblog ye... Selamat berblog kembali ye.. ^___^

Yatie said...

Salam Aidiladha utk Fae sekeluarga...lama tak bersiaran...Yatie pun dah balik Msia...mmng busy tapi syok gak borak2 dngn kengkawan di blog...

Gee said...

salam Fae,

welcome back !

Juwita Jamaludin said...

salam kak.. tula patut sunyi sepi je blog akak ni.. dah sampai msia ye.. rajin2 update ye kak.. rindu..

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi KakFae!!! Hru doing there???? Missed U lorrrr ;)

Hope U'll get some time return to blogging! Take care ya! :D

AjEz ShiPPudEn said...

salam kak...wah dah bercahaya umah akak nih....jgn lupa coret2 diatas skrin blog tu ekk ^_^

BeLLy Blog's said...

Great Blog..!!!! Keep Blogging.... :)

still make great post..

Scenery