Monday, January 30, 2012

Rindu!!

Hujung minggu aritu masak kari ikan salmon. Dok tengah makan tu, tetiba along cakap, "dulu-dulu kat nihon, ibu selalu masak ikan ni!..." Alahai.... along mengingatkan ibu zaman suka duka kat nihon pulak! Jadi rindu dengan kehidupan kat sana.... bila la agaknya dapat gi sana lagi??? huhuhu....

Kari Ikan Salmon

Ni pulak tempura nuget untuk anak2 cilik ibu tu..., kalo kat nihon aritu tingin nak makan nuget alamatnya kena buat sendiri la... renyah + makan masa segala bagai. Kalo sekali ibu buat nuget, mesti buat banyak2 & frozenkan... kat sini, alhamdulillah mudah keja ibu, beli yang instant tu... balik cuma goreng je! hahaha.... mudah kan.....

Tempura Nuget Instant

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Scenery